Hvad sker der lige nu i Galleri Fredslund

Galleri Fredslund er et dynamisk "værksted" hvor der arbejdes med mange forskellige kunstformer, men primært maleriet.


Juni 2022:
På den anden den side - helt bogstaveligt talt.
En helt ny serie som jeg arbejder på til udstilling i Helligåndshuset her i Randers 10.-12. november.
På bagsiden af gamle oliemalerier som jeg har arvet efter Marna Poulsen, maler jeg motiver som optager mig i min dagligdag.
Lærredet er groft og lækkert at male på og har patina. Og med genbruget af lærreder bidrager jeg til bæredygtighed.
Jeg tænker at lave ophænget med små øskner i siden og et læderbånd, så kan man vende maleriet begge veje, hvis man synes at det gamle maleri skal lidt frem.


November 2020:
Naturlighed - En ny måde at arbejde med farver og former på er dukket op her i mit værksted. Jeg nyder friheden i at prøve tingene af.
At male abstrakt er ikke nemt, men for hvert penselstrøg bliver kompositionen mere levende, og det spændende er, at jeg kan blive ved med at bygge videre på et maleri, indtil det viser det udtryk jeg gerne vil ha' frem.


Oktober 2020:
Relationer ….familie, steder, ting der giver mening og som relaterer til noget jeg har oplevet.
Jeg har gemt mange ting fra min Farmor og har fået dem ud i lyset ved at sætte dem på gamle smørebrætter. Nu fortæller de en historie.
For nylig har jeg haft lejlighed til at møde skuespilleren Bodil Jørgensen. Hendes bedsteforældre boede på den samme egn som min fars familie, så jeg kunne give lidt historie videre. Bl.a. ved at lave et smørrebræt med kirke og salme nr 111.

Jo ældre jeg bliver jo mere giver det mening at arbejde med mine relationer, så jeg er ret glad for mine relations-smørebrætter, og vil udvikle ideen videre.


Oktober 2020:
Gamle malerier får nyt liv.


Juli 2020:
Lærreder, strik og bronze - er blevet til denne lille serie. Hvert billeder er 10 x 10 cm


Juli 2020:
For tiden arbejder jeg på en abstrakt serie med titlen "Fragmenter fra en virkelighed". Du kan se flere på siden MALERIER


April 2020:
Formiddagsol på min arbejdsplads


I begyndelsen af september 2019 starter jeg på Folkeuniversitet i Århus til forelæsning om "Kunsthistoriens verdensbilleder"

Kunsten er en historisk kilde – en indgang til verden.
Vi ser på kunstværker, der bærer fortællinger om vores verden og den måde, mennesker til forskellige tider har forholdt sig til deres samtid og erfaret verden på.
Hvilke opfattelser og livshistorier gemmer sig bag disse forskellige kunstværker, og hvad fortæller de om den tid, kunstværkerne blev til i, og om de mennesker, der valgte netop disse kunstneriske udtryk

RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver