Galleri Fredslund - Nyhed 2. juni 2017
Nyhedsbrev - 2. juni 2017
Stacks Image 20
Så er der sommernyt fra Galleriet.

Øverst ser i et billede fra min udstilling på Art Nordic i København 28 - 30 april. Det blev nogle forrygende dage med mange gode gensyn både med kollegaer og gode venner.
Jeg havde en fin omsætning, blandt andet fik jeg til min store glæde solgt til kunstforeningerne hos Novo Nordisk og SAS.
På udstillingen var der en stand med Art Money, jeg udstillede selv 10 stk. Der er rigtig kommet gang i de små kunstværker og det er spændende både selv at lave dem og at bytte med kollegaer. Se hvad det går ud på her artmoney.org
Den næste udstilling med Art Money er på Færøerne her i sommer, så jeg skal have 10 stk afsted, se mere på artmoneyworldwide.dk

I weekenden 6 - 7 maj blev nogle af mine malerier hængt op på Galleri Eggertart på Tunø. Besøg det hyggelige galleri på en dagstur - se sejlplan. Galleriet har åbent til og med 31. august, de nøjagtige åbningsdage-/tider ses på på eggertart.com, hvor der også ses billeder fra galleriet.

Tiden nærmer sig med udstilling i Artifact Gallery i New York. Jeg er i gang med 10 lærreder, hver på 100 x 100 cm, som skal males i løbet af sommeren, overskriften bliver " Sommer i Danmark".
Den 6. sept. er der fernisering og åbning af udstilingen i galleriet kl. 18 - 20 og jeg er selv til stede. Udstillingen varer til og med 25. sept. Adressen er 84 Orchard Street, New York, NY 10002 (Lower East Manhatten)
Til at understøtte udstillingen har jeg lavet en engelsk sproget hjemmeside gallerifredslund.com og den danske gallerifredslund.dk  har samtidig også fået nyt design.

Men inden vi rejser til USA er der udstilling i Esbjerg - den årlige begivenhed i forbindelse med Esbjerg Festuge i perioden 12-19 august - hvor der udstilles i containere på havnen. Desværre har jeg ikke selv mulighed for at være så meget tilstede i år, derfor deler jeg containeren med Jytte Madsen.
Jytte maler skønne malerier, akryl på lærred, så kig ind og se hvad vi byder på i år.
Jeg vil være i containeren den første weekend og mandagen med, resten af ugen vil Jytte være der og præsentere vores malerier.

1. juni lukkede jeg den lille butik i Vester Kirkestræde. Det har været nogle dejlige år med gode naboer og udstillingsvindue i byen, men tiden er nu til noget andet.
Jeg har stadig det dejlige værksted i Atelier 12 B. Vi er netop nu ved at få lavet en hjemmeside. så det bliver muligt at følge med i, både hvem der arbejder i atelieret og hvad de enkelte kunstnere har at byde på. Der vil også blive annonceret åbningstider for forskellige udstillinger på siden.
Desuden har jeg mit eget værksted på Kildevej som også fremover vil være udstillingsvindue for min kunst. Der vil være åbent efter aftale, så ring gerne og aftal et besøg.

I ønskes alle en rigtig dejlig sommer med sol og gode kunstoplevelser.

Mange hilner fra

Kirsten Fredslund Jæger
Og husk - i kan også altid følge med på min Facebook-side eller tilmelde jer på mit nyhedsbrev

"Kunst er stort set et ja til tilværelsen" - Friedrich Nietzsche